Ege Postası
Geri

AK Partili Sürekli’den CHP’ye Menemen yanıtı: Menemen Belediyesi'ni usulsüzlükleri nedeniyle kaybettiler 

CHP Menemen’de bugün gerçekleşen Olağanüstü Kongrede CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir milletvekilleri Bedri Serter ve Mahir Polat'ın belediye başkan vekilliği seçimleri sırasında yaşanan süreçle ilgili yaptığı açıklamalara AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sosyal medya hesabından tepki göstererek “CHP, Menemen Belediyesi'ni usulsüzlükleri ve kendi zafiyetleri nedeniyle kaybettiğini unutmuş. Bulundukları ithamlar, hazımsızlıklarının ürünüdür!” ifadelerini kullandı.
AK Partili Sürekli’den CHP’ye Menemen yanıtı: Menemen Belediyesi'ni usulsüzlükleri nedeniyle kaybettiler 
Haberler / Yerel Politika
8 Ağustos 2021 Pazar 18:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Menemen İlçe Başkanlığı Olağanüstü Kongre kapsamında bugün sandık başına gitti. 

Kongrede CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir milletvekilleri Bedri Serter ve Mahir Polat’ın belediye başkan vekilliği seçimleri sırasında yaşanan süreçle ilgili kullandığı ifadelere AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla tepki gösterdi.

Sürekli “Kendi gerçeklerinden bu ithamlarla ve pişkinlikle kurtulamazlar" dedi.

Sürekli’nin sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama şu şekilde;

"CHP, Menemen Belediyesi'ni usulsüzlükleri ve kendi zaafiyetleri nedeniyle kaybettiğini unutmuş. Bulundukları ithamlar, hazımsızlıklarının ürünüdür! Menemen'de bir ses yükseldiyse; yasaların ışığında, adaletin güçlü sesi yükselmiştir!

Kendi gerçeklerinden bu ithamlarla ve pişkinlikle kurtulamazlar. Ayrıca, birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde; toplumu bu türlü asılsız, mübalağa ötesi ve nefret söylemleriyle kışkırtmaları siyasi ahlaka sığmaz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası